IMATE PITANJE? KLIKNITE OVDE
Pon - Pet: 8:00 - 16:00
Sub/Ned Ne radimo
021.439.399
Pozovite nas
Rade Končara 1 Petrovaradin
Adresa

Kopering doo, u sklopu dugogodišnje uspešne saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije, je angažovan na projektu izgardnje tribine sa podtribinskim prostorom u Kuci fudbala u Staroj Pazovi.

Na ovom projektu Kopering doo pruža uslugu koordinatora za BZR kako u fazi projektovanja tako i u fazi izvodenja radova.

Izgradnjom Centralnog prečistača otpadnih voda za opštine Vrbas i Kula stiču se uslovi za početak čišćenja Velikog Bačkog kanala koji je označen kao ekološka "crna rupa" srednje Evrope.

Kopering je dao svoj doprinos u izgradnji ovog velikog i značajnog projekta pružanjem usluga izrade Plana preventivnih mera i Koordinatora za BZR u fazi izvođenja radova. Kako smo prepoznati kao odgovorna i pouzdana kompanija, odabrani smo i da nakon izgradnje izvršimo tehnički prijem ovog značajnog objekta.

U bloku 43 na Novom Beogradu u toku je izgradnja grandioznog poslovnog objekta, a Koperingu je glavni izvođač radova Energo Group kao svom dugogodišnjem pouzdanom saradniku poverio staranje o bezbednosti i zdravlju na radu na ovom gradilištu kroz usluge lica za BZR i lica za koordinaciju zajedničkih mera BZR po članu 19. Zakona o BZR.

Kompanija Galens iz Novog Sada, kao lider u izgradnji stambenih objekata, poslove koordinatora za BZR u fazi izrade projekta i u fazi izvođenja radova po pravilu poverava najboljima.

Naši inženjeri ove usluge pružaju na svim gradilištima ovog eminentnog investitora, pa tako i na kompleksu nazvanom Garden u Novom Sadu.

Počela je rekonstrukcija hotela koji je dugo vremena nosio naziv INTERCONTINENTAL. Kada se završe radovi na rekonstrukciji, hotel će pored potpuno novog izgleda dobiti i novi naziv: “CROWNE PLAZA BEOGRAD”. Investitor je poslove koordinatora za BZR u fazi projektovanja i koordinatora za BZR u fazi izvođenja radova poverio našoj kompaniji.

KOPERING doo je još jednom prepoznat kao lider u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Pohvale za naš dosadašnji rad na ovom projektu, koje dolaze od zaposlenih iz američke kompanije TARNER, koji su angažovani kao vođe projekta, a koji su iskustva u građevini sticali na svim kontinentima, su nam dokaz da smo kvalitet naših usluga podigli na svetski nivo.

logo123_plavi.png
KOPERING DOO NOVI SAD
Sedište: Rade Končara 1 Petrovaradin
Tel: 021/439 399
Fax: 021/439 396
e-mail: office@kopering.rs

Excellent SME sertifikat

Kontaktirajte nas u vezi sa...

Akt o proceni rizika

© Copyright Kopering d.o.o. 2024 All Rights Reserved | Powered by aXiom.rs | Cloud hosting by Oblak+

Search